De HR-Scan: direct inzicht in jouw kansen!

Een goed HR-beleid is goud waard. Het geeft inzicht in je organisatie en personeel. Inzicht rondom protocollen, risico-inventarisatie, contracten, salarisgebouw en vele andere beleidsaspecten.

Maar, waar begin je bij het opstellen van een goed HR-beleid? Dat is een veel gehoorde vraag. We-Flex heeft daarom de HR-Scan in het leven geroepen. Een scan die jou direct inzicht geeft in kansen op het gebied van HR en P&O.

De scan maakt duidelijk wat er binnen jouw organisatie goed georganiseerd is en waar je kracht ligt. Maar, belangrijker; de scan laat zien welke aspecten er missen en geeft aandacht aan verbetermogelijkheden.

Aan de hand van de uitslagen van de HR-scan, helpt We-Flex jouw huidige HR-beleid te optimaliseren.  Door ons ondersteunende advies zorgen we ervoor dat jij je kunt focussen op ondernemen, wetende dat je HR-beleid in orde is.

Wil jij aan de slag met de HR-Scan van We-Flex? Bel naar 0186-623456 of mail naar hr@we-flex.nl.

We-Flex zorgt samen met jou voor een optimaal  HR-beleid.

Jij bent de input die onze output verzorgt. Zo zien wij het letterlijk. Met jouw kennis van je organisatie en personeelsstructuur, bekijken wij welke HR-ondersteuning jouw bedrijf nodig heeft. Van protocol ziekteverzuim tot aan de veranderende wetgeving; We-Flex kijkt graag met je mee.

We-Flex staat voor goed werkgeverschap en aandacht voor werknemers. Dat begint met aandacht voor jou als werkgever. Wanneer jij zicht hebt op de mogelijkheden in jouw HR- en P&O-beleid, is het uitvoeren van goed werkgeverschap een logisch gevolg.

Wij investeren dus eerst in jou en je organisatie, zodat jij kunt investeren in je werknemers.

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll to Top