De HR scan van HR specialist We-Flex.

Welkom bij We-Flex. Specialist op het gebied van flexibele arbeidskrachten en                HR dienstverlening. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan ondersteunen op het gebied van HR? Dan ben je bij We-Flex aan het juiste adres.

De HR scan: een compleet overzicht van jouw HR afdeling.

Ben je benieuwd hoe jouw HR afdeling presteert? Met de HR scan van We-Flex krijg je een compleet overzicht van alle HR processen binnen jouw organisatie. Van werving en selectie tot verzuimmanagement en van functioneringsgesprekken tot arbeidsvoorwaarden: de HR scan van We-Flex brengt alles in kaart.

Op basis van de uitkomsten van de HR scan geven we jou praktische adviezen en concrete verbeterpunten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je gericht werken aan een nog betere HR afdeling.

logo

Waarom kiezen voor We-Flex?

We-Flex is dé specialist op het gebied van HR dienstverlening en flexibele arbeidskrachten. We hebben jarenlange ervaring en beschikken over een groot netwerk van professionals. Bij We-Flex kun je rekenen op:

 • Maatwerk:

We-Flex biedt HR dienstverlening op maat. We kijken altijd naar jouw specifieke situatie en behoeften en bieden daarop afgestemde oplossingen.

 • Betrouwbaarheid:

We-Flex is een betrouwbare partner die zich aan afspraken houdt. We zijn transparant en communiceren helder en duidelijk.

 • Flexibiliteit:

We-Flex biedt flexibele oplossingen voor jouw HR vraagstukken. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, bij We-Flex kun je altijd rekenen op een flexibele aanpak.

De voordelen van HR dienstverlening van We-Flex.

Bij We-Flex bieden we een breed scala aan HR dienstverlening, waarmee we jouw organisatie kunnen ondersteunen op het gebied van personeelszaken en HR processen. Hieronder hebben we de voordelen van onze HR dienstverlening voor je op een rijtje gezet:

 • Meer tijd en ruimte voor jouw core business

Door het uitbesteden van HR dienstverlening aan We-Flex, krijg jij als ondernemer of HR professional meer tijd en ruimte om je te richten op jouw kernactiviteiten en core business. Hierdoor kun je je organisatie verder laten groeien en ontwikkelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de HR processen.

 • Expertise en ervaring

Onze HR professionals beschikken over de nodige expertise en ervaring op het gebied van HR processen. Zij weten precies hoe ze jouw organisatie kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld werving en selectie, verzuimmanagement of het opstellen van arbeidsvoorwaarden. Door deze kennis en ervaring ben je verzekerd van een professionele en deskundige ondersteuning.

 • Flexibele oplossingen

Bij We-Flex bieden we flexibele oplossingen voor jouw HR vraagstukken. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of langdurige samenwerking, bij We-Flex kun je altijd rekenen op een flexibele aanpak. Hierdoor betaal je alleen voor de dienstverlening die je daadwerkelijk nodig hebt.

 • Kostenbesparing

Het uitbesteden van HR dienstverlening aan We-Flex kan kostenbesparend werken. Je hoeft namelijk geen eigen HR afdeling op te zetten en te onderhouden, wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Bovendien betaal je bij ons alleen voor de diensten die je daadwerkelijk afneemt, waardoor je grip houdt op de kosten.

 • Maatwerk

Bij We-Flex bieden we HR dienstverlening op maat. We kijken altijd naar jouw specifieke situatie en behoeften en bieden daarop afgestemde oplossingen. Hierdoor krijg je altijd de ondersteuning die je nodig hebt, op een manier die past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Maak kennis met de HR professionals achter We-Flex

Hoe gaat de HR scan?

Wanneer je besluit om een HR scan uit te laten voeren door We-Flex, doorlopen we de volgende stappen:

 • Intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw specifieke vraagstukken en behoeften op het gebied van HR. Op basis daarvan bepalen we samen welke HR scan het beste past bij jouw organisatie.

 • Voorbereiding

Na het intakegesprek bereiden wij de HR scan voor. Hierbij verzamelen we informatie over jouw organisatie, bijvoorbeeld door het doornemen van HR documenten, het voeren van gesprekken met medewerkers of het uitvoeren van een online survey.

 • Uitvoering HR scan

Vervolgens voeren wij de HR scan uit. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide checklist waarbij alle HR processen binnen jouw organisatie worden doorgelicht. We nemen hierbij ook interviews af met medewerkers en/of managers om de werking van de HR processen binnen de organisatie te beoordelen.

 • Analyse resultaten

Na het uitvoeren van de HR scan, analyseren we de resultaten en stellen we een rapport op. Hierin worden de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen samengevat.

 • Presentatie rapport

Tijdens een persoonlijke presentatie van het rapport lichten wij de bevindingen en aanbevelingen toe en bespreken we hoe je de verbeterpunten kunt implementeren. Hierbij geven we praktische adviezen en concrete handvatten voor het optimaliseren van jouw HR afdeling.

 • Implementatie

Wanneer je besluit om met ons samen te werken aan de verbetering van jouw HR afdeling, begeleiden wij jou bij de implementatie van de verbeterpunten. We bieden hierbij ondersteuning en adviseren waar nodig, zodat jouw HR afdeling optimaal presteert.

 • Evaluatie

Na enige tijd evalueren we samen met jou de verbeteringen en bespreken we of er nog verdere stappen gezet kunnen worden om de HR afdeling verder te optimaliseren.

'Goed werkgeverschap begint met een goed HR beleid. Zo behoud je je medewerkers en ben je aantrekkelijk voor sollicitanten.'
LIanne Achterkamp

FAQ

Een HR scan is een uitgebreide analyse van alle HR processen binnen jouw organisatie. Hierbij wordt gekeken naar onder andere werving en selectie, verzuimmanagement, functioneringsgesprekken en arbeidsvoorwaarden. Op basis van de uitkomsten van de scan krijg je praktische adviezen en concrete verbeterpunten om jouw HR afdeling verder te optimaliseren.

Met een HR scan krijg je inzicht in hoe jouw HR afdeling presteert en waar mogelijke verbeterpunten liggen. Door de HR scan uit te voeren, kun je gericht werken aan een nog betere HR afdeling, wat kan leiden tot betere resultaten en hogere tevredenheid van medewerkers en stakeholders.

De kosten voor een HR dienstverlening zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw organisatie en de specifieke vraagstukken waar je mee te maken hebt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

De duur van de HR scan is afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw organisatie en de specifieke vraagstukken die je wilt laten onderzoeken.

De resultaten van de HR scan worden gebruikt om jou praktische adviezen en concrete verbeterpunten te geven. We bespreken deze uitkomsten uitgebreid met jou en bieden ondersteuning bij de implementatie van de verbeterpunten. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de resultaten van de scan en delen we deze alleen met jou en eventueel andere betrokkenen binnen jouw organisatie.

 

 

 

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll naar boven