Blogs

Hybride werken. Van noodoplossing naar het nieuwe werken.

Tijdens de coronapandemie ontstond er noodgedwongen een nieuwe trend; thuiswerken. Niet veel later, toen men weer met richtlijnen en in blokken naar kantoor mocht, werd ‘thuiswerken’ omgetoverd tot ‘hybride werken’.

Hybride werken. Wat is dat eigenlijk?

In tegenstelling tot wat er nog vaak gedacht wordt, is hybride werken meer dan thuiswerken. Het is een combinatie van thuiswerk afgewisseld met werken op kantoor. Maar, hybride werken is ook werken op andere locaties, zoals in de trein, in de bus, bij een klant op kantoor, op een zolderkamer bij oma, in de wachtkamer bij de tandarts enzovoorts. Het is werken op elke denkbare plek terwijl je in verbinding staat met je collega’s en werk. Het is letterlijk overal kunnen werken.

Hé ondernemer. Geef je HR dienstverlening eens uit handen!

Ben jij ondernemer en loop je soms tegen HR gerelateerde vraagstukken aan? Overweeg dan eens om je HR dienstverlening uit handen te geven. In dit blog vertellen we je over de voordelen van het uitbesteden van je HR taken.

Focus op waar je goed in bent.

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je te focussen op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Het is daarom belangrijk om je te omringen met professionals die je kunnen ondersteunen op gebieden waar je minder verstand van hebt. HR is zo’n gebied waarin je misschien niet alles weet, maar wel van groot belang is voor het functioneren van je bedrijf.

Scroll naar boven