Wij zorgen voor goed werkgeverschap. 

Dit is de missie van We-Flex. Zo helpen we jou je organisatie te optimaliseren. 

Maar wie is We-Flex eigenlijk? We-Flex bestaat uit een hecht, gedreven tweetal: Lianne Achterkamp en Nancy Lodder.

We-Flex richt zich op HR-dienstverlening met aandacht voor werkgever én werknemer. Door de combinatie van HR-advies en mogelijkheid tot uitzenden, detacheren en werving en selectie van personeel, kan We-Flex beide kanten van de organisatie bedienen.

Zowel Lianne als Nancy hebben allebei ruime ervaring in deze branche en werken  inmiddels al jaren samen. Met allebei hun eigen specifieke expertise en ervaring, zijn zij een geoliede machine met oog voor mens en detail.

Werken met We-Flex betekent middels open communicatie inzichtelijk maken waar jouw organisatie behoefte aan heeft. We geven helder en direct advies en waarderen eerlijkheid. Zo geven we graag feedback en advies en ontvangen dit net zo graag terug. Alleen op deze manier weten we dat wat we doen, past bij jou en je organisatie.

Het realiseren van een optimaal HR-beleid is een proces en vergt tijd. Tijdens dit proces werken we als partners samen en bekijken we doelen op korte en lange termijn. Zo zetten we een goed eindresultaat neer, voor jou als ondernemer en voor jouw organisatie. Voor nu en voor de toekomst.

Dat is de eerste stap van een goed HR-beleid; de tijd nemen om het goed te doen.

Wil jij ook de eerste stap zetten? We komen graag met je in contact.

Lianne en Nancy. 

 

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll to Top