We stellen ons graag aan je voor!

Het team van We-Flex

We-flex, een jarenlang begrip binnen de HR- en uitzendbranche.

Ben je op zoek naar ervaren HR specialisten die je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Maak kennis met Lianne en Nancy van We-Flex. Onze toegewijde expertise hebben we verkregen door jarenlange ervaring op het gebied van HR, detachering en uitzenden van personeel.

Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we de geschikte partij om je HR processen te optimaliseren en je organisatie succesvol te maken.

De kwaliteiten van We-Flex.

Wat maakt ons uniek? Allereerst zijn we gepassioneerd over ons vakgebied. We geloven sterk in het belang van een goed functionerende HR afdeling voor het succes van een bedrijf. Met oog voor detail en grondige kennis van HR praktijken helpen we organisaties bij het identificeren en aanpakken van uitdagingen op het gebied van personeelsbeheer.

 

Daarbij zijn we allebei echte teamspelers. We begrijpen dat effectieve HR processen nauw verweven zijn met andere afdelingen en dat goed samenwerking essentieel is. We zijn in staat om bruggen te bouwen en synergie te creëren tussen verschillende teams, waardoor de algehele bedrijfsprestaties worden verbeterd.

 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategisch HR-plan, het verbeteren van de werving en selectie, het implementeren van effectieve prestatiebeoordelingssystemen of het opzetten van training en ontwikkelingsprogramma’s, we hebben de expertise om organisaties hierbij te begeleiden. We begrijpen de unieke behoeften van een organisatie en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen, die aansluiten bij bedrijfsdoelen.

'Samen kunnen we HR uitdagingen overwinnen en je bedrijf laten groeien!'

Klanttevredenheid door nauwe samenwerking.

Bij We-Flex staat klanttevredenheid voorop. Daarom werken we nauw samen, onderling, met de directie en alle betrokken medewerkers. We luisteren naar de wensen en doelen en ondersteunen bij elke stap van het proces. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is met het resultaat.

De weg naar HR succes.

Wilt je profiteren van de expertise van We-Flex om je HR processen te verbeteren en je organisatie naar succes te leiden?

 

Begin nu met een goed HR beleid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of voor het inplannen van de HR scan.  

 

FAQ

We-Flex biedt een breed scala aan HR-diensten, waaronder werving en selectie, personeelsbeheer, salarisadministratie, HR-advies, arbeidscontracten, training en ontwikkeling, HR beleidsontwikkeling.

Wij werken nauw met je organisatie samen om je huidige HR processen te evalueren en te verbeteren. We identificeren inefficiënties, stellen op maat gemaakte oplossingen voor en implementeren effectieve systemen om de HR  processen te stroomlijnen en te optimaliseren.

 

Ja, We-Flex heeft ervaring met het leveren van HR diensten aan verschillende bedrijfssectoren. We hebben gewerkt met organisaties in de zorg, technologie, productie, zakelijke dienstverlening en meer. We verdiepen ons altijd grondig in de bedrijfssector om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij de specifieke behoeften.

 

Bij We-Flex begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen HR uitdagingen heeft. Daarom streven we ernaar om flexibele diensten te bieden die volledig kunnen worden afgestemd op specifieke behoeften. We luisteren naar de wensen en doelen en passen onze dienstverlening hierop aan.

 

Onze tariefstructuur is afhankelijk van de specifieke HR diensten die een organisatie nodig heeft en de omvang van de organisatie. We bieden zowel projectgebaseerde als langdurige samenwerkingsmodellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we de behoeften bespreken en een passend tariefvoorstel doen.

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll naar boven