HR dienstverlening op maat met We-Flex.

Twijfel je soms of je je personeelszaken wel goed geregeld hebt? Of heb je het idee dat je jouw HR beleid wel naar een hoger level kan tillen? Daar helpt HR adviesbureau We-Flex graag aan mee.  Welke stappen hiervoor nodig zijn hangt af van de fase waar de organisatie in zit. Oftewel, HR dienstverlening op maat door dé HR professional van de Hoeksche Waard.

Wat is HR dienstverlening?

De medewerkerkers binnen jouw organisatie zijn een van je belangrijkste succesfactoren. Ze houden je bedrijf als het ware draaiende. Zoiets als de motor van je bedrijf. En die moet blijven werken. Het is daarom van belang dat jouw personeel de nodige zorg en aandacht krijgt. We-Flex is dé HR professional die al jouw vragen omtrent HR beleid beantwoord en jouw passend HR advies weet te geven. Passend bij jouw bedrijf en personeel. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite. 

We-Flex is dé HR professional.

Hoe laat jij je medewerkers uitblinken in hun werk en hoe houd je ze betrokken? We-Flex is dé HR professional met jarenlange ervaring en kennis van personeelszaken in grote en kleine organisaties. Van logistiek tot aan de uitzendbranche. Met korte lijnen en inzicht in de laatste ontwikkelingen is We-Flex in staat om jou passend HR dienstverlening aan te bieden. Wij snappen dat je je personeelszaken liever kwijt dan rijk bent. Als HR professional regelt en beheert We-Flex jouw personeelszaken. Niet zomaar, maar op maat. 

HR advies speciaal voor jou.

We-Flex adviseert rondom het opzetten, herzien en uitvoeren van een goed HR beleid. Alles dat draait om de regels, procedures en praktijken die een organisatie hanteert met betrekking tot het personeel. Een goed HR beleid is goud waard. Het geeft je inzicht in je organisatie en personeel. Maar doe je dat wel goed? Of waar begin je überhaupt met het opstellen van een goed HR beleid? Doe de gratis HR scan en krijg direct inzicht in jouw HR kansen. Aan de hand van de uitslagen, geeft We-Flex jou HR advies. Passend bij jouw organisatie.

 

Waar bestaat HR dienstverlening uit?

Het opstellen van een goed HR beleid is tegenwoordig onmisbaar en vraagt tegelijkertijd veel tijd en aandacht. Tijd en aandacht die je veel liever aan andere dingen besteed. Dat snappen we als HR professional wel. Daarom zetten we op een rijtje waar HR dienstverlening uit bestaat en waar We-Flex jou bij kan helpen om de motor draaiende te houden.

HR dienstverlening van We-Flex bestaat uit de volgende elementen:

  • HR beleid
  • HR beleidsplan
  • HR advies
  • De HR scan

Maak kennis met de HR professionals achter We-Flex

Het opstellen van een HR beleid

In de fase van het opstellen van een nieuw HR beleid bekijkt We-Flex als HR professional samen met de klant welke organisatorische doelen er zijn opgesteld. Hoe deze organisatorische doelen kunnen worden behaald en welke personeelsinstrumenten hiervoor moeten worden ingezet. Als onderdeel van de HR dienstverlening van We-Flex wordt dit gedaan middels een HR beleidsplan. Hier komen de volgende bouwstenen in aanbod:

  • Functievormgeving en beloningssysteem, waaronder functiewaardering, functie-inhoud, het loongebouw en personeelshandboek.
  • Hybride werken beleid,
  • Persooneelsbeoordeling, waaronder de handleiding voor de beoordelingsgesprekken, het reglement en documentatie
  • Scholing en ontwikkeling, waaronder opleidingsbeleid, cursussen, opleidingsplan- en planning, demotie en promotie
  • Arbeidsomstandigheden en sociaal beleid, waaronder het voorkomen van ziekteverzuim, beroepsziekten en arbeidsongeschiktheid middels RI&E, opstellen ziekteverzuimplan, handleiding werkoverleg en opstellen van protocol Grensoverschrijdend gedrag.

Wat zijn de voordelen van het uit handen geven van HR dienstverlening?

De voordelen van het uit handen geven je HR dienstverlening zijn eindeloos en voor elke organisatie anders. Het brengt een organisatie in ieder geval veel rust en overzicht. Dit heeft uiteraard een positief effect op je medewerkers. Meer voordelen van het uit handen geven van je HR dienstverlening lees je in ons blog ‘He ondernemer. Geef je HR dienstverlening eens uit handen!’

FAQ

De kosten voor HR dienstverlening bij We-Flex hangt af van een aantal zaken. De dienstverlening wordt altijd op maat geleverd. Van kleine tot grote organisaties. Gericht op kortetermijnoplossingen of langetermijnstrategie. We kunnen dus zeggen dat de kosten voor het regelen en/of uitbesteden van HR dienstverlening bij We-flex afhankelijk is van de opdracht en van de organisatie.  

 

HR advies wordt altijd persoonlijk besproken en aangeleverd. De HR professionals van We-Flex komen bij jou langs op locatie en maken een inventarisatie van de wensen en behoefte van de opdrachtgever. Het kan ook zijn dat je onlangs de gratis HR scan hebt gedaan. Ook in dat geval bespreken we de resultaten en bijbehorende inzichten in de kansen voor jou HR beleid middels een passend en op maat HR advies bij jou op locatie. ‘In House’. Wel zo persoonlijk!

 

Ja. HR diensten uitbesteden is een van de opdrachten die de HR professionals van We-Flex kunnen uitvoeren. Wij komen één keer per maand langs om samen de voortgang te bespreken. Dit kan ook voor een aantal uur per week intern gebeuren. Dit hangt af van de opdracht en behoeften van de opdrachtgever. 

Absoluut. Iedereen met minimaal 1 FTE in dienst is namelijk een RI&E verplicht. Een RI&E is een lijst waarmee je inzichtelijk maakt wat binnen jouw bedrijf de belangrijkste gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor je medewerkers zijn. Dus ja, ook jij hebt HR dienstverlening nodig.

 

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll naar boven