Onze HR-dienstverlening helpt je vooruit.

Een goed HR-beleid is onmisbaar en vraagt tegelijkertijd veel tijd en aandacht. We-Flex krijgt vaak vragen over de inhoud van een goed HR-beleid.

Vragen zoals, ‘Wat moet er precies in staan?’ of ‘Hoort ziektebeleid ook bij HR?’ en ‘Wat is in mijn HR-beleid belangrijk?’. Het zijn vraagstukken die voor ons normaal zijn. Maar, we weten ook dat dit voor veel anderen niet het geval is.  Bij het opzetten van een goed HR-beleid komt veel kijken. Zo is elk HR-beleid anders en vraagt om een andere aanpak en invalshoek. 

We-Flex weet dat een HR-beleid geregeld moet worden herzien. Omdat er in je organisatie iets verandert. Meer of minder personeel. Wisseling van directie. Aanpassingen in de protocollen en het beleid. Allemaal situaties die om een aanpassing van het HR-beleid vragen. Een goed HR-beleid beweegt zodoende met je organisatie mee.

We-Flex adviseert je rondom het opzetten en uitvoeren van een goed HR-beleid. Daarnaast houden we graag vinger aan de pols en houden we het HR-beleid samen met jou up-to-date. Zo voorkom je onnodige verrassingen en houd je tijd over om te doen waar je goed in bent; ondernemen.

Onze HR-diensten zijn divers en voor elke onderneming passend en op maat. Van personeelshandboek tot verzuimbeleid, verlofregeling en het inrichten van het salarisgebouw; wij zijn er in thuis en helpen je graag op weg. Dit doen we zowel met onze gratis HR-Scan, als met onze HR-expertise.

Goed werkgeverschap begint bij We-Flex. We helpen je graag vooruit.

Laat je informeren en start vandaag nog met een goed HR-beleid. Bel 0186-623456 of mail naar hr@we-flex.nl

Contactgegevens

Tel: 0186-623456
Email: info@we-flex.nl
Adres: Donkervoortlaan 10, Oud-Beijerland

Scroll to Top